SPONSORING

Home > Over Murs > Sponsoring


De Maxima loopgroep heeft zich onder andere ten doel gesteld om zich in te zetten voor het welzijn van de mens in de breedste zin van het woord. Dit doet zij onder andere door mensen te enthousiasmeren meer te bewegen. Om hun visie en doel kracht bij te zetten organiseert de Maxima Loopgroep jaarlijks een sponsorloop.

De Maxima Loopgroep koos er in 2011 om in actie te komen voor Pink Ribbon. Op 21 maart jl. overleed de tante van Murs, Yvonne van Mervennée – Kalkhove aan de gevolgen van borstkanker. Zij maakte deel uit van de Maxima loopgroep. De sponsorloop vond plaats ter nagedachtenis aan Yvonne. 

MURS vindt het werk van Pink Ribbon belangrijk. 1 op de 8 vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. Borstkanker raakt ons allemaal, direct of indirect. 

Samen met een grote groep enthousiaste ondernemers van onder andere de Maxima Loopgroep zette MURS in oktober 2011 de schouders onder het vragen van aandacht voor borstkanker. Een vruchtbare sponsorloop was het gevolg. De website was door MURS gemaakt om de sponsorloop in goede banen te leiden en de opbrengsten gingen naar Pink Ribbon. 
Het enthousiasme was overweldigend hartverwarmend en de opbrengst groots; de sponsorlopers hebben maar liefst 61.145,63 euro bij elkaar gerend.

Sinds deze actie sponsort MURS de Maxima Loopgroep.